Yerinde Halı Yıkama Ofis Halısı Yıkama




Bu yazımızda Yerinde Halı Yıkama Ofis Halı Yıkama Hizmetleri ile ilgili detaylı bilgi vereceğiz. Ofis halıları çoğunlukla evde kullandığımız halılardan farklıdır. Duvardan duvara halı ya da karo halı olarakta ifade edilen duvardan duvara ofis halıları yapışma ve montaj şeklinde sabit olduğu için halı yıkama fabrikalarına gönderilemeyip yerinde halı yıkama makinası ile yıkanmaları gerekmektedir. Buna karşın eğer halılarınız sabit değil yani tek parça ise halı yıkama fabrikalarında yıkanmaları daha etkili olacaktır. Ancak bu yöntemi ipek yün vb.. hassas ve değerli halılar için önermiyoruz.  Eğer işçilik motif ya da kullanılan malzemesi açısından değerli bir halınız var ise bunların yıkanması çok daha profesyonel bir firma tarafından ve hassas bir şekilde yapılması gerekir.

Ofis halıları ofiste çalışan sayısı, tüketilen çay kahve ve gıdaların yere dökülmesi, yazıcı toner tozu ve diğer dış etkenlerden dolayı zamanla kirlenir. Hatta kirlenmekten öte Akar diğer ismi ile mayt gibi zararlı mikroorganizmaların, bakteri ve mikropların üreyip çoğalması için uygun bir ortam oluşturmaya başlar. Bu durum hem alerji ve astım gibi sağlık sorunlarını tetiklediği gibi konforlu bir çalışma ortamından uzaklaşmayı sağladığı içinde verim düşmesine neden olur. Düşünsenize tertemiz mis gibi kokan halıların olduğu bir ofiste çalışmak insana nasılda ekstra bir enerji ve motivasyon verir.

Biz bu nedenle yılda en az 2 kez ofis halılarınızın yerinde yıkanmasını tavsiye ediyoruz. Üstelik bu şekilde yıkanan halılar üç motorlu yüksek çekiş gücüne sahip vakumlarla yıkandığı için uzun süre ıslak kalmadan kısa sürede kurumakta ve ofisiniz tekrar kullanmanız için kısa sürede hazır olmaktadır. Halılarınızın temizliğinde kullanılacak olan kimyasallarda büyük önem arzetmektedir. Bu amaçla piyasada endüstriyel ya da profesyonel amaçlı bir çok ürün çeşidi bulmak mümkün. Burada amaç yüksek leke çıkarma gücü olan, bakteri, virüs, mantar ve akar gibi sağlığa zararlı olabilecek mikroorganizmaları en yüksek oranda etkisiz hale getiren ancak aynı zamanda da ofis ortamında çalışanları rahatsız etmeyecek bir kimyasal seçmektir. Bu noktada bizim tavsiyemiz etkisi birçok alanda kanıtlanmış vanish kosla halı koltuk yıkama şampuanının kullanılmasıdır.

Eğer halılarınızda sakız, uhu, baly, oje, sigara yanığı, çamaşır suyu lekeleri vb.. telafisi imkansız ya da çok zor tahribat, aşınma, yanma yada kalıcı lekeler var ise bu konuda maalesef yapacak çokta bir şey yok. Eğer sizinde halı yıkama hizmetine ihtiyacınız var ise bizimle irtibata geçebilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şirket Portfolyosu

Korona Virüs Tehdidine Karşı Alınacak Önlemler